koooooo

tjeenaree:)

Jag e tröött,, har faktiskt varit de hela dan..egentligen borde jag plugga nu men orkar värkligen inte, inget smart drag eftersom ett skriftligt Spanska prov väntar mehj imorrnbitti -.- trååk

Denna helg blir väll inte heller nå kul behöver plugga då me. åååhhh!

Igår så fyllde jag på min garderob lite, fast jag fick dem ifrån en tjej som hade rensat sin garderob ;P hehe men de e alltid kul att få ändå. Har inte tagit några bilder eller så och pallar inte nu ..

Jag behöver en förändring känner jag,, hmm de  e nånting som måste ändras men vad.. E så himla tråkigt när alla dar ser likadna ut, de får mej på dåligt humör. Men vad kan man förändra? ingen aning, skulle vilja leva någon annans liv för en vecka eller nått för lite omväxling.


Nu e ja hungrig, ska nog ner och äta middag snart så det blir bra, sen får jag allt skärpa mej och ta och plugga lite, vill inte att jag ska få sämre betyg än VG- för det e de lägsta jag fått än så länge och skulle gärna fortsätta så.. mina betyg denna termin har legat mellan VG- och MVG så vill värkligen inte försämras, inte heller nu när de e spanska prov och jag fått MVG i de andra spanska förhören.. hejja mej :)

men bye<3


Fråga inte om överskriften hade bara lust ;P


hahaha jennifer e förtvivlad ;P

hah e bara tvungen att ladda upp de här, lilla jennifer e inte glad :P


jen säger:

plugging so

Jeeeeen' säger:

okeli trååk..;P

jen säger:

men det går inte så bra för mig för jag är inte så seriös i mitt pluggande

det här har jag skrivit idag

1925 tog Mussolini makten i Italien. Sedan hände det lite saker sedan dog han. Hitler tog självmord efter att han hade sagt nämen putte. Stalin dog också för att han var en stygg pojke.

Jeeeeen' säger:

hahaha fiint jen ;P

jen säger:mm

rädda mig

!!!!!!!!!!!!!

jag kommer drunkna i läxor snart !

buhuuuuuuuuuuuuuuuuu

WAHAAAAAAAAAOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAA

ååååååååååååh neeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!



haha söto ja lovar att du kommer klara de kämpa påå ;P
själv blev ja klar igåår :)


-.-

De här e inte en bra dag...fast de va de inte igår heller ;/ men antar att de e för att ja e tillbaka i skolan -.-
Men allt gick bara fel idag.. Det började redan i morse med att mina nycklar försvann på första lektionen, säkert nån som snott dom ;( ,, de var väll de som gjorde hela dan sämst... Allt känns bara så jobbigt, skolan gick piss ida ligger typ efter i allt. Måste göra värsta uppsatsen till på tisdag i No + att vi har prov på de samma dag och ja fattar ingenting..-.- seen så e de prov på fredag och maassooor... JAG PALLAR INTE!!! Egentligen borde de inte vara något problem men de e så himla jobbigt när man kommit efter då blir man bara ännu segare.

Jag får väll försöka muntra upp mej själv, inte de lättaste menmen.. pappsen kommer väll hem om ett tag och han blir nog inte sådär jätte glad när han får höra om nycklarna, heh men måste hitta dem imorrn..Ja tänkte på att jag kanske kan fråga ifall de kan kolla övervakningskamerorna hehe man vet jue aldrig ifall de kommit me nått på bild :)

Nu ska jag...

* kolla in de bloggar ja läser
* Kolla på några andra avenyn avsnitt, ligger efter i de också-.- hehe typ 6 avsnitt ;P men alla orkar ja inte me nu..
* Ta och äta lite middag

Och sen var de inget mer planerat ;P

hejsålänge<3

(ett litet tips håll reda på era nycklar ;Phaha)


Halloween helgen :)

Tjeenare :)
De har inte blivit att jag hunnit bloggat denna helg.. synd ;/ men jag ska allt ta och berätta lite om helgen iallafall :)

Okej´.. ja har jö typ inte skrivit sen i tisdags tror ja..Men i onsdags åkte jag iväg på kryssning med Veronica som ni säkert redan vet men det var iallafall skiit kul :D Träffa massa roliga människor och hade rooligt <3

Silja Line Serenade (eller nått)


Städat o fiint :)


Våra coola neomarmband :P


<3


De tog kort när man gick in,, så tog kort på de kortet för att slippa betala :) hah inte bästa kvaliten då.. -.-



Halloween fest hos mehj :)

I lördags va de fest hos mej. Den vart väll kul lite seg kanske aja :)
Börjar skolan snart så hinner inte berätta så mkt om den men sätter in lite bilder istället :)

      


Sådär hinner inte mer nu hejdåå :)<33

RSS 2.0